Activiteiten van de CJV

Naast onze gewone avonden hebben we ook vele andere activiteiten die geweldig zijn om mee te maken! Als je lid bent geworden van onze vereniging ben je van harte welkom om alles gezellig mee te doen. Hieronder worden alle activiteiten die wij in een CJV seizoen doen even kort beschreven. Zo kun jij alvast het echte "CJV gevoel" krijgen!

Gezellige zondagavonden

Bijna elke zondagavond staat om 20.00 thee en koffie klaar waarna we om 20.30 gezamenlijk de avond beginnen. Telkens schrijft een ander lid het onderwerp van die avond over geloof en interessante maatschappelijke issues. In groepjes worden deze onderwerpen besproken. Daarna komen we rond 21.30 nog even samen voor de interessantste puntjes van elk groepje met elkaar te delen. Daarna gaan we lekker met zijn alle borrelen aan de bar. Het onderwerp kan ook bestaan uit een quiz, spel of wandeling. Dat is geheel aan de schrijver!

De Start- BBQ

Gezellig in de zon kletsen over de zomer belevenissen met nieuwe en oude leden bij een heerlijke barbecue, geen betere manier om het CJV seizoen te beginnen! Ieder jaar wordt door het bestuur de Start-BBQ georganiseerd waarbij iedereen van 16 jaar en ouder welkom is. Dit is de gelegenheid om wat meer te weten te komen over de CJV door met de leden te praten. Pak deze kans en kom ook langs!

Startfeest

Het eerste feestje van het jaar heeft altijd een thema wat lang zal blijven hangen, zoals  around the world, foute fitness en cowboys en indianen. Veel leden nemen vrienden mee en oud leden komen ook nog eens langs hoppen. De gezelligheid gaat door tot in de late uurtjes. Ik zou zeggen check de agenda op de website en noteer de datum van het startfeest van het nieuwe CJV seizoen!

Volleybal

Jaarlijks wordt er in de Milandhof in Zegveld een volleybaltoernooi gehouden tussen allerlei groepen uit de nabijgelegen kerken. Als CJV doen we natuurlijk elk jaar mee met ons geweldige talent, in de hoop dat we ooit een keer de taart zullen winnen.

Sinterkerst

Sinterkerst gaat niet alleen maar om cadeaus krijgen, in tegendeel bij CJV hoef je je geen zorgen te maken over het kopen van cadeaus. Sinterkerst valt ergens tussen sinterklaas en kerst waarbij we op een zaterdagavond een flinke strijd gaan voeren. Op die avond wordt iedereen in teams gedeeld en worden er competitieve spellen gespeeld met veel kerstballen, pepernoten en kerstmutsen. Na de heftige strijd wordt er altijd nagepraat aan de bar onder het genot van een borrel. De ideale combinatie voor een gezellig avondje!

Bowlen

Bowlen is altijd de bonusactiviteit van het nieuwe jaar. Een mooie gezellige gelegenheid om de leden in te maken met bowlen. Deze jaarlijkse activiteit belooft altijd weer een leuke avond te worden met vele hoogte punten. De winnaar van de partijtjes bowlen strijkt natuurlijk het hele jaar met de eer en draagt de titel van Bowlking of Bowlqueen.

Nieuwjaarsdiner

De eerste activiteit van het nieuwe jaar is het nieuwjaarsdiner. Het nieuwjaarsdiner houden we vaak in de eerste of tweede week van het jaar om gezellig het nieuwe jaar met elkaar te vieren. Alle CJV'ers halen hun beste kookkunsten uit de kast om een geweldig voor-, hoofd- en nagerecht neer te zetten. Iedereen komt in zijn of haar mooiste outfit om er een echte classy avond van te maken. Er wordt de hele avond gegeten, gekletst en natuurlijk gespeecht door de voorzitter! Ook het jaarlijkse fotomoment vindt plaats op dit moment. Deze prachtige foto's zijn terug te vinden aan de muren van het Arendsnest.

Uitwisseling

Natuurlijk zijn we lang niet de enige christelijke jeugdvereniging. Eens in de twee jaar doen we daarom een heen en terugwisseling met een andere CJV of GJV. Een weekend ons mooie woerden laten zien en terug op bezoek in een andere stad, leuke spellen in teams en gezellige feestjes. Dit leidt altijd weer tot onvergetelijke weekenden, waarbij we veel nieuwe mensen leren kennen!

Groots Karaoke Spektakel

Het GKS staat voor Groots Karaoke Spektakel, enkele CJV'ers bedachten dit als eenmalige activiteit. Inmiddels is het een jaarlijkse fenomeen geworden door het grote succes! Alle CJV'ers zingen enthousiast mee op de meest uiteenlopende aangevraagde muziek. We zijn al meerdere keren in verbazing achtergebleven bij het horen van de zangtalenten van onze leden. Dit is een avond waarbij iedereen uit zijn of haar comfortzone komt en de goude stembanden laat klinken!

Slotweekend

Het beste weekend van het jaar, dat is slotweekend. Op vrijdag avond vertrekken alle CJV'ers op de fiets achter een commissie lid aan naar nog onbekende locatie. Daar aangekomen brand meestal het kampvuur al en is het heerlijk genieten. De nacht en volgende dag kenmerken zich meestal met de meest geweldige team spellen waarover nog jaren wordt nagepraat. Zoals de gedichten dropping, het Spongebob spel en Expeditie CJV. Natuurlijk wordt er s'avonds lekker gegeten en gekletst en gitaar gespeeld tot in de late uren. Op zondag zoeken we de kerk op of proberen we de dominee naar onze camping te lokken. Daarna fietsen we voldaan weer terug met z'n allen.

Strandwandeling

Om het jaar af te sluiten gaan we de laatste zondag avond naar het strand, met z'n allen wandelen en kletsen tot de zon is ondergegaan. Deze wandeling is een voldane afsluiting van ons jaar en stuurt ons fris de zomervakantie in om helemaal los te gaan.