Wat is CJV Woerden?

Wij zijn de Christelijke Jongeren Vereniging van Woerden, ook wel bekend als CJV Woerden. Iedere zondagavond komen wij gezellig bij elkaar in het Arendsnest van de Opstandingskerk. Op zo een avond wordt dan een onderwerp besproken wat gaat over het geloof of maatschappelijke issues die ons jongeren bezig houden. De CJV is volledig voor en door jongeren! Iedereen van 16 jaar en ouder is welkom een avondje mee te doen. Pas op! Als je eenmaal bent geweest wil je niet meer weg. De CJV is een geweldige plek om te praten over je geloof en het maken van nieuwe vrienden.

De CJV heette vroeger ook wel de Gereformeerde Jongeren Vereniging (GJV) en is ooit in 1953 opgericht! We hebben afgelopen september dan ook uitgebreid gevierd dat we 65 jaar bestaan! Maar ondanks dat we zolang, blijven de leden gelukkig jong.

CJV logo

Even voorstellen

Om jou alvast wat meer info te geven over enkele huidige leden wordt op deze pagina het bestuur van CJV Het Arendsei Woerden voorgesteld. Hierdoor weet jij iets meer over wie wij zijn en kun je ons gemakkelijker aanspreken!

Het bestuur bestaat uit:
Voorzitter - Hugo van der Ploeg
Vice voorzitter - Thomas Kemp
Algemeen adjunct - Marieke van Houwelingen
Secretaris - Ruth van der Klaauw
Penningmeester(es) - Emma van Katwijk

Voorzitter - Hugo van der Ploeg

Hoi ik ben dus Hugo, de voorzitter van CJV Het Arendsei Woerden. Als voorzitter van de CJV verzorg ik de zondagavonden, leid ik vergaderingen en ben ik de contactpersoon naar buiten toe. Als voorzitter van de CJV neem ik het voortouw en wil ik ervoor zorgen dat iedereen zich thuisvoelt! Daarom wil ik jouw graag eens ontmoeten 😉

Wat doe ik eigenlijk allemaal?
In september 2018 ben ik begonnen met de studie econometrie aan de universiteit in Rotterdam. Daarnaast doe ik aan atletiek, speel ik een beetje trompet (Gelukkig voor jullie niet zo vaak) en breng ik veel tijd met vrienden door. Natuurlijk heb ik ook veel aandacht voor mijn vriendin (Helaas, ik ben al bezet).

Vice voorzitter - Thomas Kemp

Alohaaa ik ben Thomas!
Vorig jaar ben ik door de leden van de CJV verkozen als Vice voorzitter en mij zul je daarom dus ook elke zondagavond bij de CJV zien! Als vice voorzitter ben ik er als 'back-up' mocht de voorzitter niet aanwezig zijn. Daarnaast zorg ik er ook altijd voor dat er wat lekkers te snacken/te drinken is bij CJV en onderhoud ik de socialmedia van Het Arendsei.

Persoonlijke touch
Dit jaar zit ik in het tweede jaar van HBO-rechten in Leiden. Naast het leren van de regels, geef ik ook leiding bij Solid Friends. Mijn vrije tijd (zover ik die heb) besteed ik veel aan mijn vrienden. Natuurlijk ga ik af en toe eens hardlopen en zit ik vaak bij mijn vriendin. Je kan mij ook weleens achter de kassa bij het Kruidvat vinden om mijn financiën op orde te houden.

Algemeen adjunct - Marieke van Houwelingen

Heey ik ben Marieke de algemeen adjunct! Ik ben degene die de reisjes van de CJV verzorgt en ik kan jou vertellen wat voor leuks er weer gepland staat voor de volgende maanden. Ook help ik de leden bij het schrijven van hun onderwerp voor een zondagavond.

Mijn achtergrond
In mijn huidige situatie zit ik doordeweeks op kamers in Leiden waar ik Psychologie studeer aan de universiteit. Naast lekkere maaltijden van pasta's vind ik het ook leuk om naar feestjes te gaan en als leiding bij de scouting te helpen. 

Secretaris - Ruth van der Klaauw

Hoi ik ben Ruth! Ik ben de secretaris van de CJV en zorg er dus voor dat alles blijft draaien. Als secretaris houd ik me bezig met onder andere de interne communicatie, promotie en het plannen van alles. 

Wat doe ik daarnaast nog allemaal?
In het dagelijks leven werk ik bij Notariële Diensten in Woerden. Daarnaast hou ik ervan om met mijn hond te lopen door Woerden en besteed ik mijn zondagavonden feestend bij de CJV!!

Penningmeesteres - Emma van Katwijk

Hee! 
Ik ben dus Emma, de penningmeesteres van de CJV.
Ik let op het geld en aan het begin van het jaar stalk ik iedereen voor het overmaken van de contributie ;). Daarnaast zorg ik dat het mogelijk is om weekendjes weg te gaan en leuke activiteiten te doen, ook niet geheel onbelangrijk!

Wat doe ik allemaal in mijn dagelijkse leven?
Ik studeer logopedie aan de Hogeschool Utrecht, wat ik onwijs leuk vind! Hier ben ik druk mee, maar gelukkig heb ik ook nog wat vrije tijd. Hierin vind ik het leuk om op te passen en ben ik leidster van de club Junior Rock. Daarnaast vind ik het heerlijk om te sporten. Een goed boek op z'n tijd is ook fijne ontspanning!